Wegdekreiniger op maat

Om u op de meest diverse locaties van dienst te kunnen zijn, beschikken wij over een aantal verschillende wegdekreinigers. Elke machine heeft zijn eigen, unieke inzetgebied. Afhankelijk van de opdracht en het inzetgebied, bepalen wij met u welke wegdekreiniger voor u tot een optimaal resultaat gaat leiden.

Om u een voorbeeld te geven; een wegdekreiniger is onder andere geschikt voor het opruimen van olie- en/of dieselsporen, modder en slib. Dit is bijvoorbeeld mogelijk op terreinen en wegen. Tevens wordt de machine ingezet om nieuw aan te leggen wegen te reinigen. Als de wegen gereinigd zijn met deze machine zullen de asfaltlagen beter hechten.

Bent u op zoek naar een wegdekreiniger? Geen klus is te gek voor het team van Helder Lunteren en wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Bel of WhatsApp naar de planning op 06 51 13 02 58 of stuur een e-mail naar info@helderlunteren.nl. Wij helpen u graag verder!

Bekijk ook eens onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en andere ontwikkelingen rondom Helder Lunteren BV.

Wegdekreiniger Helder Lunteren 1.2 meter

Wegdekreiniger van 1,2 meter breed.
Deze reiniger is uitermate geschikt voor het reinigen van voet- en wandelpaden en bedrijfshallen.

Lees meer >

Wegdekreiniger Helder Lunteren 2 meter breed

Wegdekreiniger van 2 meter breed.
Deze reiniger wordt veel ingezet bij het reinigen van de onderlagen van nieuw aan te leggen wegen en fietspaden. Ook voor het reinigen van bedrijfsterreinen en recreatieparken is deze machine geschikt.

Lees meer >

Wegdekreiniger Helder Lunteren 2.5 meter breed

Wegdekreiniger van 2,5 meter breed.
Deze machine wordt veel gevraagd voor het reinigen van lange, nieuw aan te leggen wegen, grote terreinen of met olie besmeurde oppervlaktes.

Lees meer >

Wegdekreiniger Helder Lunteren 3.3 meter breed

Wegdekreiniger met een maximale breedte van 3,3 meter.
Deze splinternieuwe machine wordt ingezet bij sterk vervuilde oppervlakten en calamiteiten.

Lees meer >

EEN SCHOON RESULTAAT IS DICHTERBIJ DAN U DENKT