Freeswerk vegen is een specialiteit.

Bij de wegenbouw denkt niemand direct aan een veegwagen of veegzuigauto, maar vooral aan asfaltmachines en walsen. Deze machines leveren pas een optimaal resultaat als er een mooi schoon freesbeeld afgeleverd wordt.

Om een mooi freesbeeld te verkrijgen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen met onze veegwagens en veegzuigauto’s volledige service op dit gebied. Door constante zorg voor ons materiaal kunnen wij u altijd op kwalitatieve wijze ondersteunen bij het opruimen van freesafval (split).

Na elke gefreesde baan moet het split verwijderd worden. Het verwijderen van dit split is een ware slijtageslag voor het materiaal. Om voor het freesproces continuïteit te kunnen waarborgen onderwerpen wij onze machines aan voortdurende inspecties, vooral gedurende het werk. Bij constatering van defecten kunnen wij 24/7 een beroep doen op onze monteurs om de machines zo snel mogelijk weer inzetbaar te hebben en houden.

Betrouwbaarheid is voor ons erg belangrijk. Wij willen voor u een partner zijn waarop u kunt bouwen. Waar ook in Nederland, wij zorgen dat we er voor u zijn. Alles behoort tot de mogelijkheden, van fietspad tot vliegveld!

Reiniging met water door middel van hogedruk is een veelzijdige techniek, die in het bijzonder geschikt is voor hardnekkig te verwijderen verontreinigingen. Onze machine is voorzien van een hogedruk lans voor de eindlassen en een hogedruk balk om het freeswerk zo nodig te reinigen. Het grote voordeel voor u is een betere hechting van de verse asfaltlaag.

Door onze jarenlange ervaring met freeswerk vegen, weten wij goed wat er moet gebeuren en wat de freesmachinist graag ziet.
Dit werkt snel, fijn en is uiteindelijk voordeliger voor u!

Een andere mogelijkheid die wij u kunnen aanbieden is het afstorten van gefreesd split op een door u gewenste locatie.

EEN SCHOON RESULTAAT IS DICHTERBIJ DAN U DENKT