Wagenpark

De mensen en machines van Helder Lunteren BV staan 24/7 voor u klaar!
Ons wagenpark bestaat uit de volgende voertuigen en machines:

Veegwagen 1.20m breed

Deze veegwagen van Helder Lunteren is zeer compact. Hierdoor is hij zeer geschikt voor het vegen van kleine ruimtes of paden. Denk hierbij aan het vegen van paden in parken, trottoirs of begraafplaatsen. Ook kunstgrasvelden kunnen worden geveegd met deze machine.
De hoogte van deze machine is 1,95 meter.

Wegdekreiniger Helder Lunteren 1.2 meter

Veegwagen met derde arm

De veegwagen met derde arm is ideaal voor het schoonmaken van lastige hoeken. Doordat de derde arm, ook wel onkruidborstel genoemd, aan de voorzijde van de machine is gemonteerd kan nagenoeg ieder hoekje worden bereikt. De staalborstels zijn dusdanig afgesteld dat ze de oppervlakte als het ware ”aaien”. Hierdoor ontstaat er geen schade aan het wegdek.

Dit is dé machine als het gaat om het verwijderen van onkruid en bladeren in de hoeken van terreinen.

Veegzuigwagen

Onze organisatie heeft verschillende veegzuigwagens in het wagenpark. Deze machines zijn ideaal voor het ruimen van zand, blad of freesafval

Mini Wegdekreiniger 1,20m breed

Ons wegdekreiniger heeft een zeer unieke wegdekreiniger in het wagenpark. Deze reiniger is 1,20 m. breed en is hierdoor zeer geschikt voor de kleine plaatsen. Het reinigen van voet- en wandelpaden of parkeergarages zijn voor Brum geen probleem. Door de compactheid en de korte draaicirkel kan Brum ook ingezet worden in bedrijfshallen met stellingen.

Mini Wegdekreiniger 2m breed

Deze reiniger is multifunctioneel. Wij zetten de machine in achter de asfaltfrees om de gefreesde delen schoon te vegen, waarna deze er nog eens overheen rijdt om dit gedeelte te reinigen. Ook voor het reinigen van wegen, bedrijfsterreinen en recreatieparken is deze wegdekreiniger uitermate geschikt.

Wegdekreiniger 2,5m breed

Deze machine is veel opdrachten inzetbaar. Door de rolbezem voorop, ingebouwde hogedruklans, de hogedrukbalk en zuiginstallatie aan de achterkant kan nagenoeg alles geveegd en gereinigd worden. De wegdekreiniger is 2,5 meter breed. Hierdoor is deze uitermate geschikt voor grote oppervlaktes en lange rechte stukken.

Wegdekreiniger tot 3.3m breed

Deze splinternieuwe machine is de grootste in ons wagenpark. Deze machine heeft een zeer krachtige hogedrukbalk aan de achterzijde. Hierdoor worden oppervlakten zeer grondig gereinigd. Wanneer een oppervlakte zeer vervuild is wordt de aan de voorzijde bevestigde sproeibalk, speciaal voor reinigingsmiddel, gebruikt voor een optimaal resultaat. Voor grotere oppervlakten of bredere wegen kan de hogedrukbalk uitgeschoven worden tot een maximale breedte van 3.30m. Tevens is het mogelijk om aan de voorzijde een rolbezem te monteren.

Wegdekreiniger Helder Lunteren 3.3 meter breed

Veegwagen met kolkenzuiger

Deze veegwagen is voorzien van een zuigslang, waardoor de straat- en trottoirkolken gemakkelijk geleegd en schoongemaakt kunnen worden. Het leegmaken van de kolken wordt minimaal eens per jaar geadviseerd.

Bladruimer

De bladruimer die achter de tractor bevestigd is, is een ideale machine om het gevallen blad te ruimen. Deze machine veegt het blad op en versnipperd alles meteen. Hopen blad zijn in zeer korte tijd van de wegen verdwenen. Ook grasvelden zijn voor deze machine geen probleem.

Vrachtwagen combinatie

Met deze vrachtwagencombinatie met watervoorziening zijn opdrachten door heel Nederland voor ons geen enkel probleem. De machines die niet al te grote afstanden kunnen afleggen worden opgeladen en zo vervoerd. Door de watertank die op de oplegger geplaatst is hebben wij altijd voldoende water mee voor iedere opdracht.

Mobiele Spuitunit / Rioolontstopper

Onze mobiele spuitunit wordt veel ingezet bij werkzaamheden die met een auto lastig of niet te bereiken zijn. Denk hierbij aan een terrein achter een gebouw of woning. Tevens wordt deze machine ingehuurd voor het leegpompen en schoonspuiten van vijvers.

Service Bus

Met onze serviceauto zullen de monteurs van ons veegbedrijf op locatie eventuele problemen met de machines proberen op te lossen. Bij calamiteiten kunnen wij, indien nodig, de pijlwagen met behulp van deze auto gemakkelijk naar de locatie vervoeren.

Pijlwagen

De pijlwagen is een must have bij calamiteiten. Door de pijlwagen aan het begin van het schoon te maken gedeelte te plaatsen kunnen wij extra veiligheid bieden voor de mensen die daar aan het werk zijn.

Onkruidmachine

Deze compacte machine is ideaal voor het verwijderen van onkruid op de kleinere terreinen of wegen. Door zijn compactheid kan dit apparaat gemakkelijk in de lastige hoekjes komen. Ook in achtertuinen kan deze machine het werk goed verrichten.