Straat, hal of terrein smerig?

Het vegen van de straat kan overal. Een straat vegen doen wij voor bedrijven en overheidsinstellingen, maar als u particulier bent staan uiteraard ook voor u klaar.

Met onze veegwagens kunnen wij ervoor zorgen dat uw oprit, terrein of hal in korte tijd schoon is. De veegmachines zijn uitgerust met een zuigmond, hierdoor kunnen wij het vuil voor u opzuigen en afvoeren. Uw terrein wordt door ons keurig netjes achtergelaten.

De machines waarmee wij straat vegen, hebben een derde arm of rolbezem. Het grote voordeel van straat vegen in combinatie met de derde arm is dat de lastige hoekjes ook bereikt kunnen worden. Met behulp van de rolbezem kunnen we in relatief korte tijd grote oppervlakten schoonvegen.

U noemt het, wij vegen het! Parkeerhavens, fietspaden, sleufsilo’s, veeschuren, bedrijfshallen en lastige hoeken zijn geen probleem voor ons.

Bent u op zoek naar een specialist die bij u komt straat vegen? Geen klus is te gek voor het team van Helder Lunteren en wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Bel of WhatsApp naar de planning op 06 51 13 02 58 of stuur een e-mail naar info@helderlunteren.nl. Wij helpen u graag verder!

Bekijk ook eens onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en andere ontwikkelingen rondom Helder Lunteren BV.

EEN SCHOON RESULTAAT IS DICHTERBIJ DAN U DENKT