Onkruidbeheersing of onkruid borstelen

Onkruidbeheersing is het onkruid verwijderen tussen de straatstenen. U kent het wel, woekerend onkruid op uw terrein. Een heel naar gezicht en bovendien een vervelende klus om alles met een aardappelschilmesje te verwijderen.

Wij zijn in het bezit zijn van onkruidmachines met staalborstels, die speciaal zijn afgesteld zodat er geen schade aan uw straat wordt aangericht. Hierdoor kunnen wij met groot gemak het onkruid verwijderen, ook op de lastige plekken.

Wij zijn in het bezit van 4 onkruidmachines die kunnen worden ingezet om onkruid van verhardingen te verwijderen. In combinatie met een veegwagen kunnen wij snel grote oppervlaktes onkruidvrij maken.

Tevens hebben wij in ons assortiment een onkruidbrander. De brander vernietigt het onkruid door het slechts enkele seconden aan een zeer hoge temperatuur bloot te stellen. Hierdoor sterven de plantencellen langzaam af. Tijdens het gebruik wordt het lichaam nauwelijks belast. Dit is een zeer gemakkelijke oplossing als je veel onkruid hebt. De onkruidbrander is te gebruiken bij alle soorten onkruid op verhardingen. De onkruidbrander is een milieuvriendelijke oplossing om preventief onkruid te lijf te gaan. Deze machine heeft een werkbreedte van 1.50 m en een gewicht van 1.200 kg

Heeft u last van onkruid? bezoek onze contactpagina.

Wij werken aan een schone oplossing!

Terrein voor het verwijderen van onkruid

Terrein na het verwijderen van onkruid

EEN SCHOON RESULTAAT IS DICHTERBIJ DAN U DENKT