Veegwagen huren

Op zoek naar een veegwagen huren door heel Nederland? Helder Lunteren heeft ze in diverse soorten en maten!
Wij verzorgen voor diverse opdrachtgevers, zowel bedrijven als particulieren, verschillende diensten.
Bekijk hier waarmee wij u o.a. van dienst kunnen zijn.

24/7 Service bij calamiteiten

Helder Lunteren BV is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om opruimwerkzaamheden te verrichten bij incidenten en/of calamiteiten op de openbare wegen.

Voor calamiteiten maken wij meestal gebruik van wegdekreinigers. Op verzoek sturen wij een veegzuigwagen. Al onze wegdekreinigers zijn uitgevoerd met hogedruk lans, hogedruk balk en track en trace. Hierdoor kunnen wij nagenoeg alle soorten van verontreiniging opruimen èn tot op de minuut nauwkeurig de locatie van de machine bepalen en de geschatte aankomsttijd voorspellen.

Wegdekreiniger Helder Lunteren 2 meter breed

Wegdekreiniger op maat

Bent u een particulier, ondernemer of overheidsinstantie? U kunt ons altijd benaderen om uw terrein of straat te reinigen. Al onze wegdekreinigers zijn voorzien van een derde onkruidborstel of rolbezem en is altijd voorzien van een hogedruklans. Hierdoor kunnen wij voor u vrijwel alle soorten oppervlaktes reinigen.

Heeft u een een oppervlakte die u graag gereinigd zou willen hebben en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag  dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wegdekreiniger met roterend hogedruksysteem

Is uw wegdek sterk vervuild en is vegen met veegwagen en reinigen met een normale wegdekreiniger niet voldoende? Bij ons kunt u een wegdekreiniger huren die een gewenst resultaat geeft.

Met onze wegdekreiniger met roterende freeskoppen kunnen wij oppervlaktes grondiger reinigen. Doordat deze wegdekreiniger voorzien is van roterende puntstraal met instelbare werkdruk tot 250 bar, wordt de oppervlakte diep gereinigd. Op deze wegdekreiniger is ook een sproei-installatie bevestigd, waarmee met wegdek met biologisch afbreekbare zeep besprenkeld wordt. Door deze combinaties allen te benutten, kunnen ook oliën en vetten van de oppervlakte verwijderd worden. De opgezogen resten worden opgevangen in een afgesloten container.

Wegdekreiniger Helder Lunteren 3.3 meter breed

Straat vegen met veegwagen

Het straatvegen kan overal. Met ons veegbedrijf doen wij dat voor u. Gemeenten, bedrijven en particulieren. Met onze machines kunnen wij snel grote oppervlakten voor u vegen.

U noemt het, wij vegen het! Parkeerhavens, fietspaden, sleufsilo’s, veeschuren, bedrijfshallen en vooral ook de lastige hoeken zijn geen probleem voor ons.

Straat-, trottoirkolk en rioolput vrij maken

Het verstoppingsvrij maken en houden van straatkolken wordt meestal niet (genoeg) gedaan. Deze kolken/putten niet er echter zeker niet voor niets zijn geplaatst. Putten dienen er o.a. voor om bij regen het water af te voeren.

Omdat er in de kolk vaak zand en straatvuil spoelt, gaat deze verstopt zitten. Dit ziet u echter niet direct omdat de kolk vrij diep is, maar de gevolgen onder de bestrating kunnen wel zeer groot zijn. Denk dan aan spoorvorming en verzakking en natuurlijk wateroverlast bij regenval in de straat.

Met onze speciale kolkenzuiger voorkomt u dit soort uiterst vervelende effecten.

Freeswerk vegen met veegwagen

Bij de wegenbouw denkt niemand direct aan een veegwagen of veegzuigauto, maar vooral aan asfaltmachines en walsen. Deze machines leveren pas een optimaal resultaat als er een mooi schoon freesbeeld afgeleverd wordt. Wij verzorgen met onze veegwagens en veegzuigauto’s volledige service op dit gebied.

Om voor het freesproces continuïteit te kunnen waarborgen onderwerpen wij onze machines aan voortdurende inspecties, vooral gedurende het werk. Bij constatering van defecten kunnen wij 24/7 een beroep doen op onze monteurs om de machines zo snel mogelijk weer inzetbaar te hebben en houden.

Door onze jarenlange ervaring met freeswerk vegen, weten wij precies wat er moet gebeuren en wat de freesmachinisten graag zien. Dit werkt snel, fijn en is voordeliger voor u.

Gras maaien of blad ruimen

Gras maaien en blad ruimen is voor menigeen een tijdrovende klus. Deze klus kunnen wij voor u uit handen nemen.

Met onze klepelmaaier kunnen wij in een handomdraai paden en velden bladvrij maken en het gras op de door u gewenste hoogte maaien.

Onkruidbeheersing

Onkruidbeheersing is het onkruid verwijderen tussen de straatstenen. U kent het wel, woekerend onkruid op uw terrein. Een heel naar gezicht en bovendien een vervelende klus om alles met een aardappelschilmesje te verwijderen.

Wij zijn in het bezit zijn van onkruidmachines met staalborstels, die speciaal zijn afgesteld zodat er geen schade aan uw straat wordt aangericht. Hierdoor kunnen wij met groot gemak het onkruid verwijderen, ook op de lastige plekken.

Wij zijn in het bezit van 4 onkruidmachines die kunnen worden ingezet om onkruid van verhardingen te verwijderen. In combinatie met een veegwagen kunnen wij snel grote oppervlaktes onkruidvrij maken.

Tevens hebben wij in ons assortiment een onkruidbrander. De brander vernietigt het onkruid door het slechts enkele seconden aan een zeer hoge temperatuur bloot te stellen. Hierdoor sterven de plantencellen langzaam af. Tijdens het gebruik wordt het lichaam nauwelijks belast. Dit is een zeer gemakkelijke oplossing als je veel onkruid hebt. De onkruidbrander is te gebruiken bij alle soorten onkruid op verhardingen.

Mosbehandeling

U kent het wel, de donkere plekken rondom uw huis, oprit of terreinbestrating vol met mos.

Bijna elke bestrating heeft te maken met begroeiing van mos. Los van het feit dat het een onverzorgde uitstraling heeft is er ook een klein risico van gladheid aan verbonden. Het verwijderen van mos kan een behoorlijk arbeidsintensieve klus zijn. Wij hebben echter de middelen om in een vlotte tijd, dus kosteneffectief, en zonder de integriteit van uw bestrating aan te tasten, uw bestrating mooi schoon en mosvrij te maken.

Sportvelden Reinigen wegdekreiniger mini

Regelmatig reinigen wij de kunstgrasmatten van sportvelden omdat er water of vervuiling op blijft liggen. Wij doen dit met onze 1m reiniger voor een super strak resultaat zonder de kunstgrasmat te beschadigen. Na onze behandeling laat de mat het water weer door en heeft het veld gelijk weer zijn frisse look terug!

Onderhoud = Behoud

Bedrijfshal Reiniging

Wanneer u een bedrijfshal heeft en er hier regelmatig werkzaamheden worden verricht, weet u als geen ander dat na verloop van tijd de vloer van zo’n hal erg rommelig kan worden.

Onze kleinste machines verrichten groot werk en kunnen op moeilijk bereikbare plekken alsnog de boel schoon krijgen. Zelfs op plekken waar gewichtsbeperkingen gelden!

Ook kan er bijv. een keer een waterleiding springen, waardoor uw bedrijfshal vol met water komt te staan. Wij kunnen in zulke gevallen in een zeer korte tijd aanwezig zijn met onze machines om de schade te beperken en uw hal weer netjes af te leveren.

Op zoek naar een veegwagen huren? Neem dan direct contact met ons op. Ons team staat 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar!

Bel vrijblijvend naar de planning op 06 – 51 13 02 58 of stuur een mailtje naar info@helderlunteren.nl.