Helder Lunteren BV

Helder Lunteren BV is een veegbedrijf dat gestart is als eenmanszaak en inmiddels uitgegroeid tot een BV met 12 machines. Wij verlenen onze diensten aan diverse grote spelers in de wegenbouw, maar ook gemeentelijke overheden en particulieren weten Helder Lunteren BV te vinden.

Helder Lunteren BV heeft zich gespecialiseerd in het schoonmaken van wegen, terreinen en straten. Dit gebeurd door middel van vegen of reinigen. Tevens is er de mogelijkheid om straat- en trottoirkolken te reinigen of te ledigen.

Een wegdekreiniger huren van klein (1.20m) tot groot (3.30m) kan bij Helder Lunteren BV.
Een veegwagen huren van klein (1.20m) tot groot ( (3.30m) kan bij Helder Lunteren BV.

Onder het motto; Lekker blijven vegen!

Geen klus is te gek voor onze machines

Uw terrein vol met blubber, onkruid of een andere substantie en ziet u op tegen het schoonmaken en/of schoonhouden? Wij staan voor u klaar!
Een schoon terrein werkt prettig en oogt professioneel. Wij zorgen ervoor dat uw terrein een visitekaartje wordt waar u trots op bent.

Veegwagen of wegdekreiniger huren? Neem contact met ons op.

Wegdek schoonmaken? neem contact met ons op.

Wij werken aan een schone oplossing!

Ons wagenpark breidt zich constant uit en wij hebben diverse machines die ook zeer geschikt zijn voor kleine en moeilijk bereikbare plaatsen. U wilt een schoon resultaat? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

Onze Diensten